Termeni și condiții

Termeni și condiții 

Site-ul www.ddsteponline.ro este proprietatea Shoe-Lution S.R.L
CUI: RO41869842, număr de ordine în Registrul Comerțului: J5/2581/07.11.2019
Adresa sediului social: Oradea Str.Episcop Roman Ciorgariu Nr.9, 20H cod postal 410017
Adresă poștală: MFH 92 ONLINE Kft. 1144 Budapest, Hungary Egyenes utca 6.
CONT BANCAR: RO50RNCB0825165580600004 - Banca BCR

Email: info@ddsteponline.ro

 


Folosind site-ul www.ddsteponline.ro sunteți implicit de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate pe site, nu folosiți acest site.

www.ddsteponline.ro, își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă, versiunea în vigoare a acestora aflându-se în permanență disponibilă pe site. Verificați aceasta pagină periodic, pentru a lua cunostința de eventualele schimbări. Continuarea folosirii site-ului după schimbarea termenilor și condițiilor implică acceptarea modificărilor efectuate și a noilor termeni și condiții.

Pentru o mai bună înțelegere a unui contract încheiat la distanța, va aducem la cunoștință următoarele definiții, astfel cum rezultă din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 4 iunie 2014:

Consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

Profesionist - orice persoană fizică sau juridică, publică sau privată, care acţionează în cadrul activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale în legătură cu contractele care intră sub incidenţa prezenței ordonanțe de urgenţă, precum şi orice persoană care acţionează în acelaşi scop, în numele sau pe seama acesteia;

Produs - orice bun corporal mobil, cu excepţia bunurilor vândute prin executare silită sau valorificate ca urmare a aplicării prevederilor legale; apa, gazele naturale, energia electrică şi energia termică sunt considerate "produse" atunci când acestea sunt puse în vânzare în volum limitat sau în cantitate fixă;

Contract de vânzare - orice contract în temeiul căruia profesionistul transfera sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât şi servicii;

Contract la distanţă - orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

 1. Conținut site și drepturi de autor

Conținutul acestui site ( texte, grafica, imagini, etc) este proprietatea Shoe-Lution S.R.L și se afla sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturilor conexe. Informațiile pot fi folosite numai cu acordul scris al societății. Societatea face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Rareori, acestea pot conține inadvertente punctuale: unele descrieri sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori.

Fotografiiile au caracter informativ, pot exista diferente de nuanța a culorii față de produsul real, pot fi schimbate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.

De asemenea nuanță produsului diferă în funcție de culorile pe care dumneavoastră le aveți setate la device-ul folosit ( calculator, laptop, telefon, tabletă etc.).

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Toate drepturile de autor asupra marcilor care apar pe site-ul nostru aparțin deținătorilor de drept ale acestora.

 1. Produse

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.ddsteponline.ro sunt oferite in forma in care vin de la producător, în ambalajul original. Furnizorul își rezervă dreptul să modifice specificățiile produselor și prețul acestora fără o notificare prealabilă.

Produsele vor fi livrate pe baza comenzii dumneavoastră, care va fi confirmată în prealabil de către unul dintre operatorii noștri în limita stocului disponibil.

Astfel, societatea își rezervă dreptul de a nu onora o comandă, în cazul în care respectivul produs nu mai exista în stocul societății din diferite motive sau în cazul în care aceasta nu a putut fi confirmată telefonic sau în e-mail cu dumneavoastră de către un operator al nostru, indiferent de motiv.

Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propria răspundere.

 1. Prețuri

 Prețul unui produs poate varia în funcție de categoria de măsuri astfel:

1: Categoria de măsuri cuprinsa intre 24 si 29, prețul este cel afișat inițial pe site.

2: Categoria de măsuri cuprinsa intre 30 si 36, prețul se modifica în momentul cand se alege o măsura în intervalul specificat anterior.

 1. Primirea comenzilor

Comenzile se fac electronic, prin utilizarea formularului de comandă.

O comandă se consideră încheiată numai după confirmarea prin email de către unul din operatorii noștri.

4.2 Facturare - Plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzatorul va emite către cumpărator o factură pentru produsele livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Dacă se dorește refacturare, modificarea datelor de facturare presupune stornarea facturii inițiale și emiterea unei noi facturi.

 1. Plată

Plata produselor comandate de pe site-ul www.ddsteponline.ro si cheltuielile de livrare se achită prin mijloace electronice de plată sau prin ramburs la momentul livrării, prin plata în numerar, către curierul care va livreaza comanda. În momentul livrării produsele sunt însoțite de factură fiscală, chitanța.

 1. Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde în țară (România) prin intermediul firmei de curierat GLS România

Transport

 1.       Activități efectuate prin prelucrarea datelor: Livrarea mărfurilor, transportul
 2.       Numele și datele de contact ale procesatorului: GLS România - General Logistics Systems Romania SRL Ștefan cel Mare Street, no. 3, Parc Industrial Șelimbăr 557260 Șelimbăr, Sibiu County Romania

Relații Clienți 08.00-18.00 h
Tel.: +40 269 501 900*
Fax: +40 269 501 950
E-mail: info@gls-romania.ro

 1.   Faptul de gestionare a datelor, domeniul de aplicare al datelor gestionate: Nume, adresa de livrare, număr de telefon, adresa de e-mail.
 2.   Părțile interesate: toate părțile interesate care solicită livrarea la domiciliu
 3.   Scopul gestionării: Livrarea la domiciliu a produsului comandat
 4.   Durata procesării datelor, termenul limitată pentru ștergerea datelor: durează până la livrarea la domiciliu.
 5.   Temei juridic pentru prelucrarea datelor: art.6 alineatul (1) litera (b)

Termenul de livrare al produselor comandate prin intermediul magazinului online este de maxim 3-7 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii de către unul dintre operatorii noștri.

Cheltuielile de livrare sunt de 20 LEI pentru comenzile cu valoarea până în 250 LEI și sunt suportate de către client.Pentru comenzi mai mari de 250 LEI, cheltuielile de livrare se vor efectua de societatea noastră. Taxa pentru serviciul de ramburs: 5 lei

Clientul va fi contactat telefonic de către firma de curierat pentru a stabili ora și locul livrării.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului ca produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare-cumparare conform legislației în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul/produsele care este/sunt conform/conforme cu comanda și nevoile acestuia.

 1. Drepturi de retur

În conformitate cu prevederile legale, vă informăm despre următoarele: în termen de 21 de zile de la emiterea facturii, consumatorul are dreptul de a anula achiziția în scris, fără penalități și fără motiv, prin returnarea produsului în acest termen. achiziționat pentru o perioadă în ambalajul original, cu toate etichetele intacte, fără deteriorare sau uzură vizibilă. In acest caz, compania va rambursa suma pe care ati platit-o in maxim 21 de zile de la emiterea facturii pe care ati trimis-o inapoi in conditiile prezentate mai sus. Conform prevederilor in vigoare, in acest caz cumparatorul suporta doar cheltuielile de transport aferente returnarii produselor.

În cazul în care produsul are ambalajul deteriorat sau nu-l mai are, acesta nu mai poate fi returnat.

În cazul în care produsele expediate diferă de cele comandate de dumneavoastră sau în cazul în care prezintă defecte de fabricație, cheltuielile pentru expedierea unui produs nou vor fi suportate de noi.

Societatea noastră depune toate eforturile ca produsele sa ajungă la dumneavoastră în cele mai bune condiții și conform cu toate standardele de calitate în vigoare.

Atenție! Returul se face doar în urma trimiterii unei cereri în scris pe adresa info@ddsteponline.ro. Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă, în cutia originală, cutia produsului trebuie pusă într-un ambalaj atunci când se preda curierului, altfel va fi refuzată. Produsul nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte, daca prezintă urme de purtare sau uzură sau dacă îi lipsesc din accesorii. Nu putem accepta un pachet ramburs la livrare. 

NU SE ACCEPTA RETURUL ADUS PERSONAL LA DEPOZIT.

Taxa curierului pentru retur este suportată de Cumpărător.

Comenzile sunt procesate în timpul programului (luni-vineri: 09.00-15.00). De asemenea este posibil să plasați comanda în afara datelor indicate ca prelucrarea a comenzii, dacă aceasta are loc după orele de lucru, va fi procesată a doua zi.

În toate cazurile serviciul clienții, al Furnizorului de servicii va confirm electronic când puteți îndeplini comanda.

 1. Securitatea datelor personale și a informațiilor

Shoe-Lution SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Datele personale introduse de către clienți vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a confirma comanda.Shoe-Lution SRL  nu încurajează spam-ul, nu furnizează adresa dvs de e-mail unei terte persoane, nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul site-ului, nu pulgă adresa dvs de e-mail altor persoane care accesează site-ul.

Shoe-Lution SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. 

Garanția produsului:

Pantofii / sandalele pentru copii sunt proiectati si realizati pentru uz stradal normal. Exemple de defecte care nu sunt de fabricație:

 •  lipsa de îngrijire / curățare sau curățare necorespunzătoare (spălare în apă sau mașină de spălat, sau curățare chimică)
 • Uzura tălpiî
 • murdărire cu velcro, puf, uzură 
 • ruperea dinților fermoarului dacă fermoarul se cuplează
 • înmuiere (cu excepția produselor declarate impermeabile (AQUA-TEX)
 • rănire sau impact extern violent, deteriorare, neglijență (tăieri, tăieturi, înțepături, căldură, frecare.
 • în timpul jocului în aer liber: de ex. motociclism / ciclism / balansare etc. vătămare, uzură
 • în timpul jocului de interior (grădiniță / acasă): de ex. atunci când stai între două picioare, te târâi / cățărați pe covor, încălțămintea este în permanență abrazată, ceea ce poate deteriora degetul de la picior, rupe branțul etc.
  1. Litigii

  Orice litigiu apărut intre clienti si societate se vor rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care părțile nu au reușit să soluționeze litigiul pe cale amiabilă, acesta se va soluționa de către instanțele judecătorești competente, de la sediul societății Shoe-Lution SRL.

  1. Cookies

  Folosim cookies pentru a îmbunătăți utilizarea și funcționalitatea site-ului nostru si pentru a înțelege mai bine modul în care vizitatorii utilizează site-ul nostru, precum și instrumentele și serviciile oferite.

  Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate ușoară și convenabilă pentru noi de a personaliza sau a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru și de a face următoarea vizită mai plăcută.