Semnificația iconițelor

TALPĂ ANTIDERAPANTĂ
Tălpile încălțămintei sunt fabricate din cauciuc natural. Utilizarea cauciucului cu puritate ridicată asigură durabilitatea. Tălpile încălțămintei, dezvoltate cu protecție pentru degete la bot rezistă impactelor fizice, nu alunecă. Pantofii sunt ușori, și în același timp sunt flexibili, permițând astfel mișcarea naturală.

TEHNOLOGIE DE COASERE 3D
Noua tehnologie de producție 3D pentru confortul maxim.
Prin coaserea părții superioare la talpă, putem reduce la minim cantitatea de adeziv utilizat pentru asamblarea încălțămintei. Rezultatele sunt pantofi mai durabili, cu mai puține chimicale.

FLEXIBILITATE
Pantofii noștri sunt confortabili, flexibili, fabricați cu protecție la bot și la călcâi, și țin picioarele fix. Datorită dezvoltării lor corecte din punct de vedere anatomic, permit mișcarea naturală.

PARTE SUPERIOARĂ DIN PIELE NATURALĂ ȘI CĂPTUȘEALĂ DIN PIELE
Rolul pantofilor în confortul și sănătatea picioarelor este foarte important. Din acest motiv, produsele noastre sunt fabricate din piele naturală de cea mai înaltă calitate, asigurând astfel confort și moliciune excepțională. Pielea de bovină de clasa întâi, cu grosimea corespunzătoare este selectată cu grijă, iar la sfârșitul procesului de fabricație, rezultatul este cea mai perfectă încălțăminte pentru copii. Facem eforturi ca părțile încălțămintei care intră în contact cu pielea copiilor să fie fabricate numai din materiale naturale. Din acest motiv, căptușeala interioară și învelișul branțului sunt amândouă din piele.

PARTE SUPERIOARĂ DIN PIELE NATURALĂ
Componentele pantofilor noștri sunt fabricate din materii prime care corespund unui nivel de calitate înalt. Produsele noastre sunt fabricate din piele naturală de calitate, asigurând astfel confort și moliciune excepțională.

BRANȚ CU FUNCȚIE DE AMORTIZARE A VIBRAȚIILOR
Branțul de confort cu funcție de amortizare a vibrațiilor reduce stresul asupra picioarelor celor mici. Branțurile sunt dotate cu pernuțe pentru protecția metatarsienelor și cu un strat de amortizare a vibrațiilor la călcâi, reducând astfel efectul impactelor și vibrațiilor asupra picioarelor sensibile ale copiilor în timpul deplasării, alergării și țopăirii.

BRANȚ DETAȘABIL
Pantofii noștri sunt fabricați din materii prime care corespund unui nivel de calitate înalt. Facem eforturi ca părțile încălțămintei care intră în contact cu pielea copiilor să fie fabricate numai din materiale naturale. Învelișul branțului este din piele, asigurând astfel o senzație de confort mai mare picioarelor sensibile ale copiilor, și contribuind la calitățile respirabile ale pantofilor. Branțul din pantof este detașabil, schimbabil, fiind ușor de curățat și de uscat.

BRANȚ CALD
Încălțămintea este dotată cu căptușeală de blană, și astfel ține cald picioarele copilului și în timp răcoros.

BRANȚ THERMO
Încălțămintea este dotată cu branț thermo, protejând astfel picioarele la temperaturi de până la -25C.

PANTOFI SUPINAȚI
Pantofi cu călcâiul înclinat spre exterior. Înclinarea tălpii interioare a încălțămintei pentru a menține axul călcâiului și tibiei copilului în poziția optimă, prevenind astfel dezvoltarea picioarelor X, și durerea picioarelor copilului în timpul deplasării. Cu acestea poate fi prevenită adâncirea curburii piciorului, scolioza, precum și tensionarea și rănirea jartierelor. Datorită dezvoltărilor tehnologice, pantofii supinați nu pot fi distinși dintre cei „normali”, deoarece înclinarea de 5 mm este amplasată în interiorul tălpii.

AQUA-TEX
Încălțămintea este dotată cu o căptușeală specială impermeabilă.

ÎNCĂLȚĂMINTE HIDROFOBICĂ
Încălțăminte dotate cu un înveliș special, care ajută la menținerea curată a suprafeței pantofilor, datorită efectului „LOTUS”. Pentru menținerea capacității hidrofobice se recomandă utilizarea în mod regulat a sprayului hidrofobic.

BRANȚ ERGONOMIC ÎNVELIT ÎN PIELE
Branț ergonomic învelit în piele moale, care asigură contactul cu efect natural al picioarelor cu pantofii.