Livrare și plată

Produsele comandate în magazinul web D.D.step sunt trimise clienților noștri prin serviciul de curierat GLS HUNGARY Kft.

Clientul va fi notificat cu privire la livrare prin e-mail. Taxele de expediere pot varia în funcție de cantitatea și valoarea produselor comandate, cu toate acestea, timpul de livrare poate crește în funcție de trafic și inventar.

În cazul plății cu ramburs sau cu cardul de credit, vom încerca să livrăm comanda cu serviciului de curierat în termen de 3-7 zile lucrătoare de la primirea sumei în contul nostru bancar.

Coletele sunt livrate între orele 8-17, de luni până vineri.

Costul de transport în România este 20 de lei. În cazul în care Clientul cumpără doar un produs(e) suplimentar(e) la plasarea comenzii, costul de expediere rămâne de 20 Lei. Costurile de expediere este gratuită în cazul în care achiziția unică depășește 220 lei.

Aceste aranjamente de expediere sunt valabile doar pentru livrarea coletelor pe teritoriul României!

Ridicarea personală nu este posibilă!

GLS HUNGARY KFT. serviciul de curierat oferă clienților noștri următoarele servicii.

Când înregistrați coletul, veți primi un e-mail prin care veți notifica destinatarul,că coletul va fi livrat în următoarea zi lucrătoare. Email-ul electronică conține numărul și suma pachetului. În dimineața zilei livrării, destinatarul va primi o altă notificare prin e-mail care conține numărul de telefon al curierului, GLS HUNGARY Kft, și numărul de telefon al Serviciului clienți și o fereastră de timp de 3 ore pentru livrarea așteptată.

Destinatarul poate decide cu privire la al doilea sau al treilea serviciu prin mijloace electronice, după se solicită.

Prin intermediul link-ului furnizat în e-mail, destinatarul poate înregistra o comandă de livrare în care poate solicita livrarea

  • la o altă oră
  • la altă adresă

În magazinul web puteți alege dintre următoarele opțiuni de plată:

Plata cu cardul de credit: Suma totală a comenzii este plătită imediat prin sistemul de carduri de credit Stripe. Sistemul utilizează un canal securizat și este automat. Stripe nu va primi nicio notificare din partea Furnizorului de Servicii cu privire la datele cu caracter personal referitoare la comandă și informații cu privire la conținutul achiziției și nici furnizorul de servicii nu va fi informat cu privire la conținutul datelor paginii de plată și nu le va stoca. Pentru a plăti cu cardul, programul de browser de internet al Clientului trebuie să accepte criptarea SSL. Suma plătită ca suma totală a comenzii va fi blocată imediat în contul curent al Clientului.

Plata cu ramburs:  În cazul rambursării, la livrare de către serviciul de curierat GLS, cumpărătorul plătește curierului prețul produsului comandat și taxa de livrare.