Livrare și plată

Produsele comandate în magazinul web D.D.step sunt trimise clienților noștri prin serviciul de curierat GLS ROMANIA

Clientul va fi notificat cu privire la livrare prin e-mail. Taxele de expediere pot varia în funcție de cantitatea și valoarea produselor comandate, cu toate acestea, timpul de livrare poate crește în funcție de trafic și inventar.

În cazul plății cu ramburs sau cu cardul de credit, vom încerca să livrăm comanda cu serviciului de curierat în termen de 2-5 zile.

Coletele sunt livrate între orele 08:00-17:00 de luni până vineri.

Taxă de livrare:

  • Livrare GLS: sub 249,99 lei 20 lei / gratuit peste 250 lei
  • Punct Pachet GLS - sub 249,99 lei 20 lei / gratuit peste 250 lei
  • Taxa pentru serviciul de ramburs: 5 lei


Nu vei fi acasă pentru a primi expedierea poștală? Alege livrarea la GLS Parcel Shop (Punct Pachet GLS) și beneficiezi de orele de deschidere prelungite oferite de magazinele GLS Parcel Shop, unele dintre ele fiind deschise și în weekend.

  • Peste 2000 de Parcel Shop-uri în toată țara
  • Până la 5 zile pentru ridicarea expedierii poștale
  • Urmărirea expedierii poștale în timp real
  • Depozitare în siguranță pentru fiecare expediere poștală
  • Semnătură la ridicare pentru fiecare expediere

Aceste aranjamente de expediere sunt valabile doar pentru livrarea coletelor pe teritoriul României!

Ridicarea personală nu este posibilă!

Destinatarul poate decide cu privire la al doilea sau al treilea serviciu prin mijloace electronice, după se solicită.

Prin intermediul link-ului furnizat în e-mail, destinatarul poate înregistra o comandă de livrare în care poate solicita livrarea

  • la o altă oră
  • la altă adresă

În magazinul web puteți alege dintre următoarele opțiuni de plată:

Plata cu cardul de credit: Suma totală a comenzii este plătită imediat prin sistemul de carduri de credit Stripe. Sistemul utilizează un canal securizat și este automat. Stripe nu va primi nicio notificare din partea Furnizorului de Servicii cu privire la datele cu caracter personal referitoare la comandă și informații cu privire la conținutul achiziției și nici furnizorul de servicii nu va fi informat cu privire la conținutul datelor paginii de plată și nu le va stoca. Pentru a plăti cu cardul, programul de browser de internet al Clientului trebuie să accepte criptarea SSL. Suma plătită ca suma totală a comenzii va fi blocată imediat în contul curent al Clientului.

Plata cu ramburs:  În cazul rambursării, la livrare de către serviciul de curierat GLS, cumpărătorul plătește curierului prețul produsului comandat și taxa de livrare.