Marca D.D.Step

PLANIFICAREA ȘI TEHNOLOGIA DE FABRICAȚIE
În calitate de distribuitor ai încălțămintelor marca  D.D.Step susținem că încălțămintele furnizate de noi sunt de înaltă calitate, fiind destinate atât bebelușilor, cât și copiilor. Încălțămintele selectate în mod corespunzător constituie una dintre condițiile unei vieți sănătoase atât în tinerețe, cât și în perioadele ulterioare; astfel principalul aspect luat în considerare pe durata fabricării produselor noastre este sănătatea și senzația de confort a copiilor.

Încălțămintele noastre țin pasul cu moda și sunt fabricate corespunzător și din punct de vedere anatomic, asigurând confortul dorit și mișcarea cu ușurință a picioarelor copiilor în creștere și dezvoltare; astfel copii își desfășoară fericiți activitățile cotidiene, fără a fi deranjați de senzația de disconfort.

Procedura de fabricare a încălțămintelor marca D.D.Step îmbină cele mai modern tehnici de fabricare cu manufactura clasică. Majoritatea încălțămintelor sunt fabricate cu aplicarea tehnologiei de cusătură 3D, ceea ce limitează cantitatea de lipici folosită și astfel minimizează și cantitatea de substanțe chimice utilizate.

MATERIALELE DE BAZĂ
Încălțămintele joacă un rol important în ceea ce privește sănătatea și senzația de confort a picioarelor. Din acest motiv, produsele noastre sunt fabricate din materiale de bază naturale, fiind astfel asigurată senzația de conform și de finețe.

TALPĂ CAUCIUC UȘOARĂ, FLEXIBILĂ ȘI ANTI-ALUNECARE
Tălpile încălțămintelor D.D.Step sunt fabricate din cauciuc natural, menținerea tălpii din cauciuc în stare curată asigură extinderea duratei de viață a acestuia. Tălpile rezistente la efectele factorilor fizici conferă încălțămintelor durabilitate. Cu toate acestea încălțămintele sunt ușoare, nu constituie sarcină suplimentară pentru picioarele copiilor și facilitează mișcarea naturală datorită flexibilității.

PARTE SUPERIOARĂ DIN PIELE DE CALITATE
Produsele D.D.Step sunt fabricate din piele naturală de înaltă calitate și cu siguranță corespund așteptărilor, gusturilor și modului dvs. de viață.
Pentru fabricarea produselor noastre folosim piele de bovine selectată cu multă atenție și de grosime corespunzătoare, în scopul fabricării de încălțăminte de calitate pentru copii.

PROTECȚIE ÎNTĂRITĂ PENTRU DEGETELE DE LA PICIOARE
Structura de protecție a degetelor de la picioare, inclusă pe încălțăminte, facilitează poziționarea comodă a degetelor de la picioare, creșterea corespunzătoare a acestora și fixarea acestora pe durata deplasării. Înălțimea corespunzătoare a vârfului facilitează mișcarea liberă a picioarelor copiilor.

STAIF ÎNTĂRIT
Încălțămintele noastre sunt prevăzute cu structuri de întărire, care asigură poziționarea corespunzătoare și întărește staiful încălțămintei în cauză. Staiful PVC este inclus între înveliș și partea superioară, fiind astfel evitat contactul direct cu piciorul copilului, și asigurată poziționarea calcaneului în unghi corespunzător.

SUPORTUL DE TALPĂ

Folosim materiale de înaltă calitate pentru componentele încălțămintei noastre pentru copii. Scopul nostru este ca suprafața care intră în contact cu pielea copilului să fie realizată din materiale naturale. Din acest motiv învelișul interior și suportul de talpă sunt realizate din piele.

PROTECȚIA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR

Suntem dedicați calității produselor noastre. Scopul nostru este de a asigura un mediu sănătos și generațiilor viitoare. Componentele încălțămintelor noastre sunt fabricate și realizate din materiale fără substanțe dăunătoare, suntem dedicați excluderii substanțelor chimice periculoase (conform prevederilor menționate în directivele aplicabile ale Uniunii Europene). Calitatea produselor este verificată în mod regulat, în laboratoare de specialitate. Produsele D.D.Step înseamnă mai mult, decât simple încălțăminte, ele asigură confortul necesar utilizatorului și conferă senzație de cal părinților.
Produsele noastre sunt ambalate în cutii fabricate 100% din hârtie reciclabilă, printre scopurile noastre aflându-se și protecția mediului înconjurător și a pădurilor.