Întrebări adresate frecvent

ÎNREGISTRAREA, CONECTAREA, ÎNSCRIEREA

Este posibilă achiziționarea de produse din magazinul online, fără înregistrare?

Achiziționarea de produse este posibilă, desigur, și fără înregistrare! Recomandăm înregistrarea din scopuri practice, pentru situațiile în care la ocaziile următoare doriți doar așezarea produselor în coș.

Nu am primit e-mail de confirmare. Ce trebuie să fac?

Vă rugăm verificați setările de filtrare ale căsuței dvs. e-mail, este posibil ca mesajul nostru să fi fost încadrat în folderul Spam (mesaje nedorite) și accesați contul dvs. creat pe pagina noastră web, pentru a verifica, dacă adresa de e-mail este corectă.

Doresc să primesc buletine informative. Cum pot activa această opțiune?

Accesați contul dvs. creat în magazinul nostru online și bifați opțiunea de trimitere a buletinelor informative.

Cum pot șterge înregistrarea?

Pentru ștergerea înregistrării vă rugăm trimiteți o solicitare în acest sens la adresa de e-mail info@ddsteponline.ro

DATELE

Unde și cum pot să îmi modific datele?

Pentru modificarea datelor personale, a datelor și a adresei de facturare accesați contul dvs. creat în magazinul nostru online.

Cine poate vizualiza datele mele?

Datele dvs. sunt gestionate în mod confidențial, vizualizarea lor de către părți terțe nu este posibilă. Pentru informații detaliate consultați politica noastră de confidențialitate, făcând clic aici.

COMENZILE

Cum pot modifica/șterge comenzile mele?

Pentru comunicarea intenției dvs. de modificare/ștergere* vă rugăm contactați-ne în scris la adresa de e-mail info@ddsteponline.ro 
* Vă rugăm rețineți: comanda dvs. poate fi modificată doar până la data și ora preluării de către firma de curierat.

Plasez comanda acum, însă o pot prelua doar peste câteva zile. Este posibilă selectarea unei date ulterioare pentru livrare?

Desigur! Vă rugăm ca în câmpul destinat mențiunilor vă rugăm specificați data de preluare a comenzii.

LIVRAREA

Care sunt costurile de livrare?

Produsele comandate în magazinul web D.D.Step sunt trimise clienților noștri prin serviciul de curierat GLS HUNGARY Kft.

Clientul va fi notificat cu privire la livrare prin e-mail. Taxele de expediere pot varia în funcție de cantitatea și valoarea produselor comandate, cu toate acestea, timpul de livrare poate crește în funcție de trafic și inventar.

În cazul plății cu ramburs sau cu cardul de credit, vom încerca să livrăm comanda serviciului de curierat în termen de 2-5 zile lucrătoare de la primirea sumei în contul nostru bancar.

Coletele sunt livrate între orele 8-17, de luni până vineri.

Costul de transport în România este 20 de lei.  În cazul în care Clientul cumpără doar un produs(e) suplimentar(e) la plasarea comenzii, costul de expediere rămâne de 20 Lei. Costurile de expediere este  gratuită în cazul în care achiziția unică depășește 250 lei.

RETRAGEREA, PLÂNGERILE

Produsul comandat nu corespunde cu mărime/culoare sau aspect. Doresc să anulez comanda, ce trebuie să fac?

Pentru comunicarea intenției dvs. de anulare a comenzii vă rugăm contactați-ne în scris la adresa de e-mail info@ddsteponline.ro 
Puteți alege dintre 2 opțiuni de returnare:1.Dacă aveți nevoie putem să comandăm și noi serviciul de curierat, costul este de 20 RON. În acest caz curierul poate ridica coletul de la dvs. în termen de 1-2 zile lucrătoare de la confirmare.2.Vă rugăm să trimiteți produsul/produsele pe care doriți să le returnați la următoarea adresă:

D.D.STEP | MFH 92 ONLINE Kft. 1144 Budapest, Egyenes utca 6 (Adresă de e-mail: info@ddsteponline.ro
    Doresc să depun plângere, ce trebuie să fac?

    În cazul în care sunt constatate probleme legate de achiziție, respectiv legate de calitatea produsului livrat, Beneficiarul este îndreptățit la depunere de plângere la Furnizor, caz în care Beneficiarul trebuie să anexeze și o copie a facturii, chiar și în cazul în care dorește să beneficieze de drepturile sale conferite de garanția acordată. Plângerea trebuie comunicată de Beneficiar în formă scrisă, la adresa de e-mail info@ddsteponline.ro sau la adresa poștală a Furnizorului, sub formă de scrisoare recomandată. Adresa poștală a Furnizorului: D.D.STEP | SHOE-LUTION S.R.L

    • 1144 Budapest, Egyenes utca 6


    Pentru descrierea detaliată a aspectelor legate de garanție vă rugăm consultați punctul 6 din Condițiile Generale de Afaceri.