Definirea mărimilor

Definirea mărimilor

În momentul alegerii încălțămintelor pentru copii vă rugăm nu uitați că picioarele copiilor sunt în creștere. Mărimile încălțămintelor copiilor trebuie verificate în mod regulat, deoarece majoritatea copiilor nu știu cum să explice că încălțămintea în cauză este deja mică. Dacă încălțămintea copilului începe să devină îngustă sau să strângă picioarele, este nevoie de încălțăminte mai mare. De asemenea, nu este recomandată nici achiziționarea de încălțăminte cu un număr mai mare, deoarece încălțămintele prea lungi sau prea late nu fixează picioarele în mod corespunzător și constituie risc de împiedicare pentru copii.

Măsurarea „lungimii interne a tălpii":

Efectuați măsurătorile cu șosete sau ciorapi, care urmează a fi folosite de copil cu încălțămintea în cauză. Efectuați măsurătorile fără șosete sau ciorapi, dacă încălțămintea în cauză va fi folosită de copil, cu picioare neacoperite.

Rugați copilul să se poziționeze pe o coală de hârtie și să se lase cu toată greutatea pe coala în cauză. Desenați conturul picioarelor și măsurați distanța cea mai lungă dintre talpă și degetele de la picioare. Recomandăm efectuarea măsurătorilor la ambele picioare, deoarece există posibilitatea apariției unei diferențe între cele două picioare, caz în care recomandăm luarea în considerare a lungimii mai mari.

În momentul selectării încălțămintelor vă rugăm luați în considerare faptul că încălțămintele urmează a utilizate pe picioare normale/subțiri sau normale/groase. Pentru mai multe informații privind oferta noastră, vă rugăm consultați fișa de descriere a încălțămintelor în cauză.

Datele menționate în tabelul de mărimi nu se referă la lungimea suportului de talpă/încălțămintei, ci la lungimea tălpii copilului. 

În cazul lungimii interioare a tălpii (MBT) adăugarea altor 5-7 milimetri nu este necesară, mărimea recomandată indică mărimea ideală a încălțămintei. 

După selectarea mărimii corespunzătoare nu rămâne nimic altceva d efăcut, decât găsirea încălțămintelor corespunzătoate. Pentru mai multe informații privind produsele sau tabelul de mărimi de mai jos, vă rugăm contactați serviciul nostru clienți. Vă dorim cumpărături plăcute!