Livrare

Produsele comandate din magazinul web D.D.step sunt trimise clienților noștri prin serviciul de curierat GLS HUNGARY Kft.

Clientul va fi notificat cu privire la livrare prin e-mail. Taxele de expediere pot varia în funcție de cantitatea și valoarea produselor comandate, cu toate acestea, timpul de livrare poate crește în funcție de trafic și inventar.

În cazul plății cu transfer sau cu cardul de credit, vom încerca să livrăm comanda serviciului de curierat în termen de 3-7 zile lucrătoare de la primirea sumei în contul nostru bancar.

Timpul de livrare cu ramburs este 3-7 zile lucrătoare. Coletele sunt livrate între orele 8-17, de luni până vineri.

Costul de transport pentru cumpărături sub 250 lei este de 20 lei.
Costurile de expediere este  gratuită în cazul în care achiziția unică depășește 250 lei.

Aceste aranjamente de expediere sunt valabile doar pentru livrarea coletelor pe teritoriul României!

Nu există posibilitatea de colectare personală.

În magazinul web puteți alege dintre următoarele opțiuni de plată:

Plată în transfer: Clientul plătește prețul produselor comandate, înainte de livrarea sau primirea produselor comandate, în contul bancar al Furnizorului de Servicii BCR Numărul bancar RO50RNCB08251655580600004 prin transfer bancar sau din depozit bancar.

În ambele cazuri, numărul comenzii trebuie indicat în comentariu. Clientul are dreptul de a primi produsele comandate numai după creditarea transferului sau a plății. În cazul în care, plata în transfer sau a plății bancare, suma transferată nu este primită în termen de 7 zile de la comandă, Furnizorul de Servicii anulează comanda.

Plata cu cardul de credit: Suma totală a comenzii este plătită imediat prin sistemul de carduri de credit Stripe. Sistemul utilizează un canal securizat și este automat. Stripe nu va primi nicio notificare din partea Furnizorului de Servicii cu privire la datele cu caracter personal referitoare la comandă și informații cu privire la conținutul achiziției și nici furnizorul de servicii nu va fi informat cu privire la conținutul datelor paginii de plată și nu le va stoca. Pentru a plăti cu cardul, programul de browser de internet al Clientului trebuie să accepte criptarea SSL. Suma plătită ca suma totală a comenzii va fi blocată imediat în contul curent al Clientului.