News

Black Friday Weekend

Autorul: Account Owner D.D.Step,

  Aruncă o privire la magazinul nostru web * și comandă preferatele tale cu o reducere de 20%! Codul promoțional este valabil între zilele 25.11.2022. și 27.11.2022. și se aplică produselor noastre la preț complet.Cod promoțional cu 20% reducere : „BLACK20”Vă rugăm să activați codul de cupon în meniul de fidelizare a comenzii. Codul de cupon nu poate fi combinat cu alte cupoane de reducere. Nu există posibilitatea de a aplica reducerea ulterior.

Mai multe →

Hello Summer | Reducere 20%

Autorul: Account Owner D.D.Step,

✿ Hello Summer | Reducere 20% ✿ Vizitează magazinul nostru web * și comandă sandalele tale preferate cu o reducere de 20%! Cod promoțional 05.05. - 05.08. se aplică produselor valabile și marcate între. Cod promoțional cu 20% reducere : HELLO SUMMER  👉 https://ddsteponline.ro/collections/hello-summer *Vă rugăm să activați codul de cupon în meniul de fidelizare a comenzii. Codul de cupon nu poate fi combinat cu alte cupoane de reducere. Nu există posibilitatea de a aplica reducerea ulterior.

Mai multe →

Schimbarea programului | 15-18. Aprilie 2022

Autorul: Account Owner D.D.Step,

Serviciul nostru pentru clienți va fi închis în perioada 15-18. aprilie.Desigur, magazinul nostru web va fi disponibil și în aceste zile Comenzile primite în weekendul prelungit vor fi predate serviciului de curierat pentru livrare pe 19 aprilie.Toate cele bune,Echipa DDStepOnline.ro

Mai multe →

Hello Spring | Reducere 20%

Autorul: Account Owner D.D.Step,

Vizitează magazinul nostru web * și comandă preferatele tale cu o reducere de 20%! Codul promoțional este 03.31. - 04.03. se aplică produselor valabile și marcate între. Cod promoțional cu 20% reducere : HELLO SPRING  ddsteponline.ro/collections/hello-spring Vă rugăm să activați codul de cupon în meniul de fidelizare a comenzii. Codul de cupon nu poate fi combinat cu alte cupoane de reducere. Nu există posibilitatea de a aplica reducerea ulterior.

Mai multe →

Schimbarea programului | 14-15. Martie 2022

Autorul: Account Owner D.D.Step,

Serviciul nostru pentru clienți va fi închis în perioada 14-15 martie.Desigur, magazinul nostru web va fi disponibil și în aceste zile Comenzile primite în weekendul prelungit vor fi predate serviciului de curierat pentru livrare pe 16 martie.Toate cele bune,Echipa DDStepOnline.ro

Mai multe →